Vælg den rigtige køkkenbordplade og vask

Vask:

Vasken er ubetinget den mest brugte ting i et køkken. Kig på et gammel køkken og se hvor gulvet er mest slidt: Ved vasken. Her står du mest, her skyller du maden, hænderne, gryderne, her henter du vand til maden og her hælder du ting ud og har affald midlertidigt.

Vaskens placering er altafgørende for et velfungerende køkken. Vaskens størrelse og form er også afgørende for hvor længe du kommer til at bruge på at lave mad, kontra gøre rent og vaske op. 

Køkkenbordplade - vælg det rigtige materiale:

En køkkenbordplade udsættes for store mængder vand, slag, fedt, syre, base, kulde og varme. Ikke alle materialer kan klare alt dette. 

Træ er absolut uegnet til køkkenbordplade, da det ikke tåler vand og varme. Træplader kan ikke gøres tilstrækkeligt rene da træ har en masse små porrer. Vælger du træ, skal du være forsigtig med vand og varme og undgå at dine fødevarer kommer i kontakt med pladen.

Vi kan levere alle materialer, men vi anbefaler at lave bordpladen i materialet Corian. Med en Corian bordplade får du en køkkenbordplade i et hårdt slidstærkt materiale, som kan tåle op til 200 varmegrader, er rengøringsvenlig og som tåler vand, fedt, syre, base og vekslende temperaturer. Kort sagt, så får du en bordplade, som kan tåle at blive brugt i rigtig mange år. Corian kan fås i et væld af farver, så det passer til dit valg af træfronter, samt resten af din indretning. 

Et gennemtænkt og velfungerende køkken gør det nemt for dig at lave god og sund mad til dig og din familie og dine gæster.

Kom og hør mere!